Πολιτική Επιστροφής & Ακύρωση παραγγελίας

Σας ευχαριστούμε που ψωνίζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Ακολουθεί η πολιτική επιστροφής μας για τις αγορές που αφορούν την Κύπρο και εμπίπτουν στη νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους όρους μας παρακάτω:

1. Δικαίωμα Ακύρωσης και Επιστροφής Εμπορευμάτων
α. Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας και να επιστρέψετε τα εμπορεύματα εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, σύμφωνα με τους παρακάτω όρους.
β. Οι προϋποθέσεις για ακύρωση και επιστροφή εμπορευμάτων είναι οι εξής:
– Τα εμπορεύματα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση, αχρησιμοποίητα και με όλα τα παρεχόμενα αξεσουάρ.
– Πρέπει να προσκομίσετε την απόδειξη αγοράς ή τον αριθμό της παραγγελίας σας.

γ. Τα έξοδα επιστροφής εμπορευμάτων είναι ευθύνη του πελάτη, εκτός αν η αιτία επιστροφής οφείλεται σε λάθος μας ή ελαττωματικό προϊόν. Σε αυτήν την περίπτωση, είμαστε υπεύθυνοι για την κάλυψη των έξοδων επιστροφής.

Διαδικασία Επιστροφής Εμπορευμάτων:

1. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στην ιστοσελίδα μας για να ενημερώσετε για την επιστροφή του προϊόντος.
2. Παράσχετε την απαραίτητη πληροφορία, όπως τον αριθμό παραγγελίας, την περιγραφή του προϊόντος και τον λόγο επιστροφής.
3. Μετά την επιβεβαίωση της αίτησης επιστροφής, θα λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.
4. Επιστρέψτε το προϊόν στη διεύθυνση που θα σας καθοριστεί, ακολουθώντας τις οδηγίες που θα σας παρασχεθούν.
5. Μετά την παραλαβή και τον έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος, θα αξιολογήσουμε την επιστροφή ανάλογα.

6. Εάν η επιστροφή είναι αποδεκτή, θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο επιλογές:

α. Αντικατάσταση Προϊόντος: Θα παρέχουμε αντίστοιχο προϊόν με τις ίδιες προδιαγραφές και χαρακτηριστικά. Η αποστολή του νέου προϊόντος θα γίνει χωρίς επιπλέον χρέωση για εσάς.

β. Επιστροφή Χρημάτων: Θα επιστραφεί ολόκληρο το ποσό που καταβλήθηκε για την αγορά του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων και των αρχικών έξοδων αποστολής, με τη χρήση της ίδιας μεθόδου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

Σημειώστε ότι η επεξεργασία της επιστροφής και η επιστροφή των χρημάτων ή η αποστολή του αντικαταστατικού προϊόντος θα γίνει εντός λογικού χρονικού διαστήματος μετά την παραλαβή και έλεγχο του επιστρεφόμενου προϊόντος.

Ακύρωση και Επιστροφές: Οι αγορές που πραγματοποιούνται από εταιρίες δεν μπορούν να ακυρωθούν ή να επιστραφούν. Συνεπώς, παρακαλούμε να διασφαλίσετε ότι οι παραγγελίες που καταθέτετε είναι τελικές και συμβαδίζουν με τις ανάγκες της εταιρίας σας.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την πολιτική επιστροφής μας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε και να σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των παρακάτω μεθόδων επικοινωνίας:

– Τηλέφωνο: 70006626
– Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: [email protected]
– Φόρμα Επικοινωνίας

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες έχετε σχετικά με την επιστροφή προϊόντων. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ύψιστη προτεραιότητά μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και την υποστήριξή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!