Επιπλα Κυπρος, Έπιπλα Εσωτερικού χώρου, σχεδιαστικές ιδέες, Ψώνια Online

Ανακαλύψτε τους καναπέδες ελληνικής κατασκευής στο Homepaketo.com !

kanapes-gonia-polymorfikos-yfasma-alekia-1

Εάν αναζητάτε την ιδανική συνδυαστική επιλογή ανάμεσα σε ποιότητα και στυλ, το Homepaketo.com αποτελεί την αξιόπιστη πηγή για την αγορά καναπέδων ελληνικής κατασκευής. Οι καναπέδες ελληνικής κατασκευής στο Homepaketo.com διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την άνεση και την αντοχή τους. Κάθε καναπές είναι προσεγμένα σχεδιασμένος, με προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική. Επιπλέον, επιλέγονται υλικά υψηλής ποιότητας για να διασφαλιστεί η μακροζωία και η αντοχή τους.
Οι καναπέδες ελληνικής κατασκευής που θα βρείτε στο Homepaketo.com διαθέτουν ορισμένα πλεονεκτήματα που τους καθιστούν ανεπανάληπτους. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά:

 • Ελληνικής Κατασκευής: Οι καναπέδες που προσφέρονται στο Homepaketo.com κατασκευάζονται στην Ελλάδα από εξειδικευμένους τεχνίτες. Αυτό εγγυάται την ποιότητα και την επιδεξιότητα της ελληνικής χειροποίητης κατασκευής.
 • Σκελετός από μασίφ ξύλο: Οι καναπέδες κατασκευάζονται με σκελετό από μασίφ ξύλο, προσδίδοντας ανθεκτικότητα, σταθερότητα και μακροζωία.
 • Υλικά κατασκευής υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας: Επιλέγονται υλικά υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας για την κατασκευή των καναπέδων, εξασφαλίζοντας την ανθεκτικότητά τους και την απαράμιλλη ποιότητα.
 • Ύφασμα Κατηγορίας Α++ Easy Clean: Οι καναπέδες είναι επενδεδυμένοι με ύφασμα κατηγορίας Α++ Easy Clean, το οποίο είναι αλέκιαστο και 90% αδιάβροχο. Αυτό εξασφαλίζει ευκολία στη συντήρηση και ανθεκτικότητα στις καθημερινές προκλήσεις.
 • Φερμουάρ στα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης και στα διακοσμητικά: Οι καναπέδες είναι σχεδιασμένοι με φερμουάρ στα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης, καθώς και στα διακοσμητικά, προσφέροντας ευκολία στον καθαρισμό και την αλλαγή των επενδύσεων.
 • Δυνατότητα αλλαγής γωνίας αριστερή ή δεξιά: Οι καναπέδες προσφέρουν ευελιξία, καθώς μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία τους ανάλογα με τις ανάγκες και τη διαρρύθμιση του χώρου σας.
 • Κατασκευή σε 2 τεμάχια: Οι καναπέδες κατασκευάζονται σε 2 τεμάχια για εύκολη μεταφορά ή μετακόμιση. Κάθε τεμάχιο μπορεί να χωρέσει άνετα από πόρτες και κλιμακοστάσια, προσφέροντας άνεση και πρακτικότητα.
  Αυτά τα πλεονεκτήματα των καναπέδων ελληνικής κατασκευής στο Homepaketo.com τους καθιστούν μια αξιόπιστη επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα, ανθεκτικότητα και στυλ. Με εγγύηση σκελετού 5 ετών, μπορείτε να απολαύσετε τους καναπέδες αυτούς με ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους καναπέδες ελληνικής κατασκευής που μπορείτε να ανακαλύψετε στο Homepaketo.com:

Ο καναπές “DIVA” είναι ένας γωνιακός καναπές με εξαιρετική ποιότητα και στυλ. Διατίθεται σε αριστερή και δεξιά γωνία και διακρίνεται από το ανάγλυφο χρώμα της επένδυσής του.


Ο καναπές “Mesina” είναι ένας γωνιακός καναπές με άνεση και η αίσθηση καθίσματος είναι εξαιρετική χάρη στα μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης. Διατίθεται σε αριστερή και δεξιά γωνία και διαθέτει επίσης ένα ξύλινο πλαίσιο σε φυσικό χρώμα που διατρέχει ολόκληρο τον καναπέ και προσδίδει μια πανέμορφη αισθητική πινελιά.


Ο καναπές “Home” είναι ένας γωνιακός καναπές με εντυπωσιακή εμφάνιση. Η επένδυσή του είναι ανάγλυφη, διαθέτει 5 μαξιλάρια πλάτης και 4 μαξιλάρια καθίσματος.


Ο καναπές “Monza” είναι ένας πολυμορφικός γωνιακός καναπές με ευέλικτη σχεδίαση. Ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό του καναπέ είναι η δυνατότητα δημιουργίας γωνίας αριστερά ή δεξιά, χωρίς να περιορίζεστε σε μία μόνο διάταξη. Το μέρος που δημιουργεί τη γωνία είναι ανεξάρτητο και συνδέεται με τον καναπέ με εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, επιτρέποντας επιπλέον να χρησιμοποιηθεί και μόνο του ως πολυθρόνα.

Ο καναπές “Portofino” είναι ένας γωνιακός καναπές με αναστρέψιμη διάταξη. Εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του είναι το ξύλινο πλαίσιο σε φυσικό χρώμα που διατρέχει τον καναπέ. Ο καναπές δημιουργεί αριστερή ή δεξιά γωνία, με ανεξάρτητο κομμάτι που συνδέεται με τον υπόλοιπο καναπέ.

Ο καναπές “Monaco” είναι ένας γωνιακός καναπές με αναστρέψιμη διάταξη. Το κομμάτι που δημιουργεί τη γωνία συνδέεται αρμονικά με τον υπόλοιπο καναπέ μέσω ύφασματος με «χρατς». Αυτός ο καναπές προσφέρει ευελιξία στη διάταξη και άνεση στη χρήση.

Ο καναπές “Ponza” είναι ένας μεσαίου μεγέθους γωνιακός καναπές με αναστρέψιμη διάταξη και βελούδινη επένδυση.Τα ψηλα πόδια του καναπέ βοηθούν στο καθάρισμα των δαπέδων χωρίς να απαιτείται η μετακίνηση ολόκληρου του καναπέ.

Το σετ σαλονιού “Home” αποτελείται από έναν 2θέσιο και έναν 3θέσιο καναπέ με χαμηλό πόδι. Η επένδυση τους έχει ανάγλυφη υφή και κάθε καναπές διαθέτει 2 μαξιλάρια πλάτης και 2 μαξιλάρια καθίσματος για μέγιστη άνεση.

Τέλος,ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα όλων των καναπέδων ελληνικής κατασκευής που προσφέρονται στο Homepaketo.com είναι η δυνατότητα παραγγελίας με το χρώμα υφάσματος της επιλογής σας. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον καναπέ στον προσωπικό σας αισθητικό χώρο και να επιλέξετε το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμηση του σπιτιού σας.


Για περισσότερες πληροφορίες και αγορές, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Homepaketo.com ή επισκεφθείτε τον εκθεσιακό χώρο μας στη Λεμεσό, Κύπρος. Εκεί θα βρείτε εκτενή επιλογή υφασμάτων που μπορείτε να επιλέξετε για τον καναπέ σας, προσφέροντας προσωπική προσαρμογή στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν καναπέ ελληνικής κατασκευής που θα αναβαθμίσει το σπίτι σας με ποιότητα και στυλ!